Компанията е основана през 2008 г. и оттогава се разраства постоянно, осигурявайки транспортни услуги за няколко партньора в рамките на Европа.

Освен с централа в София (България), А2В Тръкинг България разполага и с няколко бази/паркинги, стратегически разположени из Европа.

Основното предимство на А2В Тръкинг България е, че представлява фамилна компания. Това осигурява взимане на решения в най-кратки срокове – което пък позволява на компанията да реагира своевременно на променящите се изисквания на своите клиенти; както и на всякакви промени в рамките на международния пазар.

Днес компанията разполага с 140 професионални и отговорни шофьора, както и с мотивиран и квалифициран офис-персонал от 22 експерта в сферата на международния транспорт и логистика.

Ангажимент към клиентите

А2В Тръкинг България гледа на клиентите си като на свои партньори. По тази причина винаги се стараем да установим устойчива и дълготрайна връзка със своите партньори, и също така непрекъснато търсим нови начини за усъвършенстване и оптимизация.

Идеите на А2В Тръкинг България се осъществяват на практика и в рамките на организацията от нашия екип мотивирани професионалисти, които приемат ангажимента си към клиентите като въпрос от основна важност. В резултат А2В Тръкинг България е смятана за надежден и уважаван партньор за всички наши транспортни дейности. Доказателства за това са многобройните и дългосрочни отношения, установени с нашите настоящи партньори.

Горди сме да кажем, че сме в състояние да посочим една открита и прозрачна комуникация с нашите клиенти и партньори; в тази връзка постоянно се стараем да се усъвършенстваме, адаптирайки се към обстоятелствата и прилагайки най-добрите работни практики в сектора.

partnership-icon-0